torsdag 24. juni 2004

Tur

I morgen går ferden til Rindal med buss. Derifra går vi til Trollheimshytta, lørdag til Kårvatn og søndag til Innerdalen via Bjøråskaret. På mandag avslutter vi med å gå gjennom Giklingdalen og ned til Faleøyan i Sunndalen.

For en gangs skyld skal det være bra å komme seg litt vekk fra masete utlendinger.

3 kommentarer:

Erlend sa...

Mari fredag, 25. juni 2004 01:54:20+0100
Ååååh! Hils Innerdalen fra meg, da! Skal du sove over på Renndølssetra? (Be om å få Dronning Sonja-rommet, i så tilfelle)
Og hils kattungen (som sikkert er voksen) hvis skal dit. Og Bastian, hvis han lever ennå.
Jeg burde legge inn en rusletur til Trollheimen i hytta, men er ikke så mange piker på 17 som er interesserte i å være med.
God tur!

Erlend sa...

Erlend fredag, 25. juni 2004 02:51:42+0100
Takk for tipset! Vi har ikke planlagt hvor vi skal overnatte i Innerdalen (man kan jo velge mellom Renndølssæter eller Inerdalshytta).

Trollheimen er fin. Den burde interessere 17-åringer i alle aldre. ;-)

Erlend sa...

Mari fredag, 25. juni 2004 05:06:12+0100
Renndølssetra, åpenbart. Jeg skulle egentlig jobbet der i sommer (for tretti kroner timen, men var virkelig drømmejobben) for tanten min jobbet der hver sommer da hun var ung og fattig student (nå er hun litt eldre og ikke fullt så fattig, men fremdeles student) og vi pleide dra på besøk. Håper er så deilig der som jeg husker det var, for er virkelig harmoni på jord. Husk å stikke oppom Innerdalstårnet, selv om de siste femti metrene er harde. Jeg har ikke vært der pga. var for ung og nedfallsfaren for stor, men faderen var på toppen.
(Er forøvrig det fjellet de har filmet på Jul i Blåfjell, har det blitt meg fortalt.)

(Jøss, er full av bakgrunnsinformasjon, jeg.)

Legg inn en kommentar