onsdag 24. november 2010

De siste ting blir aldri gjort

Det er underlig med oppussing. Nå har jeg på kort tid skiftet (ufrivillig) parkett i gangen, fått nytt kjøkken, renovert badet samt anskaffet lystette hjemmekino-vennlige persienner og lingardiner i stuen.

Men på ett tidspunkt blir det liksom nok for en stakkar. Man går i metning - tanken på å ringe en håndverker for å legge de siste flisene på kjøkkenet eller male over et strøk slik at det ser pent ut, blir en uoverstigelig hindring. Så det blir litt sparkling på egen hånd, men siden man nå kastet bort sin ungdom på aktiviteter som ikke gjorde en til et nevenyttig individ, blir resultatet så som så.

Dermed blir det tilfeldighetene som rår. «Så, du har ikke fått lagt flis,» sa stenmannen som kom for å skifte ut benkeplaten som sprakk da jeg satte en varm stekepanne på den. «Du vet, vi kan legge stenplate bak også, vi. Samme type, men bare femten millimeter tykk.» Jeg nølte ikke lenge.

Og i dag kom endelig kjøkkenbordet jeg hadde bestilt. En forholdsvis tykk plate i samme type tre som resten av kjøkkeninnredningen, med to stålbein som skulle skrus fast i en snodig innredning på undersiden (skruene var nesten umulige å få inn, forøvrig). Det hele festes med en metallist i veggen.

Da gjenstår det å legge en list på boksen som omslutter røret fra viften og ut, samt male litt her og der, så burde alt være over.

Hadde det ikke vært for at toalettet ser ut som...en dass.

2 kommentarer:

Mille sa...

Høres veldig praktisk ut med stenplate istedet for flis, må da være mye enklere å holde rent?
Gjennomført og flott løsning!
Hehe, morsomt med et toalett som ser ut som en dass :D
Ha en fin uke videre!

Erlend sa...

Jo, jeg håper at det skal bli bedre. Nå har de bestemt seg for å levere på fredag i neste uke, så da blir forhåpentligvis det meste fint til jul!

Legg inn en kommentar